Fysiotherapie

Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat (uw botten, spieren, pezen, banden en gewrichten). Klachten waarmee u naar een fysiotherapeut kunt gaan zijn bijvoorbeeld sportblessures, klachten opgedaan tijdens uw werk of door het maken van een verkeerde beweging. Maar ook met klachten door een ongeval, een ziekte of simpelweg door het ouder worden van het lichaam kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Sinds enkele jaren zit fysiotherapie niet meer in de  basisverzekering, maar wordt behandeling wel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  . Ook kunt u zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij ons terecht.

voor wie

De meeste klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door fysiotherapie positief worden beïnvloed. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld zijn: spierpijn, pijn aan gewrichten, stijfheid, problemen met bewegen, verminderde mobiliteit, maar soms ook ademhalingsproblemen of vermoeidheidsverschijnselen.

Voor heel specifieke klachten bijvoorbeeld aan het bekken of kaakgewricht kunt u terecht bij een daartoe gespecialiseerde fysiotherapeut. Ook voor kinderfysiotherapie bent u bij ons van harte welkom. Onder therapieeën leest u in welke klachten wij gespecialiseerd zijn.