Algemene informatie

Onze praktijk heeft op de locatie de Beemden een ruimte met uitgebreide trainingsmogelijkheden. Hier kunt u onder deskundige begeleiding in groepsverband werken aan de verbetering van uw lichamelijke conditie.

 

Intake conditietest

Voorafgaand aan de eerste training krijgt u eerst een conditietest. Met deze test bepalen we uw huidige conditieniveau. Daarnaast willen wij er zeker van zijn dat u veilig, dus zonder gezondheidsrisico’s, bij ons kunt komen trainen. De conditietest kan op uw verzoek op elk moment worden herhaald.

Samenstellen van uw trainingsprogramma

Na het afnemen van de test stellen we uw trainingsschema samen. In overleg met u worden de trainingsdoelen bepaald. Die doelen vormen de basis voor uw programma. Vervolgens maken we een ronde langs de toestellen zodat u weet hoe u alle oefeningen moet uitvoeren.

Hoe vaak in de week trainen?

Dit is afhankelijk van uw doelstelling. Wilt u graag uw conditie verbeteren, dan is het verstandig om minimaal 2x per week te trainen, voor het onderhouden van de conditie is 1x per week trainen voldoende.

Voor iedereen!

Omdat wij voor iedereen een persoonlijk oefenprogramma maken, is iedereen bij ons welkom. Van jong tot oud.

Fitness 55+

Op woensdagmiddag tussen 13:00u en 14:00u bestaat er de mogelijkheid om onder begeleiding te werken aan uw conditie, spierkracht, lenigheid en stabiliteit.